تعاملات

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه‌ای راه‌های تعامل و همکاری مرکز ملی با دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی پاسخگویی با دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور حجت الاسلام دکتر اصغری «مدیر مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» و جمعی از مسئولان دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب بررسی شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اصغری به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات مرکز ملی پاسخگویی پرداخت و میهمانان سؤالات خود را در خصوص شیوه عملکرد مرکز ملی مطرح کردند.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای قائم مقام سازمان صداوسیما در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول این سازمان از مرکز ملی پاسخگویی بازدید و بر لزوم برقراری تعاملات فی ما بین تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای وحید جلیلی «قائم مقام سازمان صداوسیما در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول این سازمان» و همراهان وی از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بازدید و ضمن آشنایی با فعالیت های صورت گرفته و نحوه ارائه خدمات به کاربران بر ضرورت برقراری تعامل بین سازمان و مرکز تاکید کرد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» گزارشی از فعالیت ها، سامانه ها و برنامه های مرکز ارائه کرد.

وی امکان داده کاوی و حجم بالای سؤالات دریافتی در این مرکز را فرصتی ارزشمند برای برنامه سازان سازمان قلمداد و برای همکاری در این زمینه با صداوسیما اعلام آمادگی کرد.

وحید جلیلی نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های مرکز، بر ضرورت برقرای تعامل تاکید کرد.

وی با اشاره به قابلیت تولید فکر دینی در فرایند پرسش و پاسخ، راه اندازی نهضت تولید محتوا و هم افزایی در این زمینه را ضروری دانست.

دبیر ستاد تحول در رسانه ملی، ایجاد حلقه وصل و پیوست رسانه ای برای بانک سوال و جواب مرکز را ضروری دانست که لازمه آن شناخت ظرفیت ها و نیازهای طرفین است.

وی خاطرنشان کرد سه نوع خروجی قابل استفاده برای سازمان در مرکز ملی پاسخگویی وجود دارد: خروجی رسانه ای، خروجی علمی و خروجی دراماتیک.

قائم مقام سازمان صداوسیما در امور فرهنگی با تاکید بر توصیه امام خامنه ای (دام ظله) مبتنی بر سه کلیدواژه ابتکار، شجاعت و توانایی گفت: این پیوست رسانه ای باید این سه مؤلفه را دارا باشد.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای مدیرگروه معارف اسلامی شبکه پنج معاونت سیما از مرکز ملی پاسخگویی بازدید و بر لزوم برقراری تعاملات تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای رسول آذرسرا «مدیرگروه معارف اسلامی شبکه پنج معاونت سیما» و همراهان وی از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بازدید و ضمن آشنایی با فعالیت های صورت گرفته و نحوه ارائه خدمات به کاربران بر ضرورت برقراری تعامل تاکید کرد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» گزارشی از فعالیت ها، معرفی اپلیکیشن پاسخگو و بخش های مختلف سایت پاسخگو و امکانات آن در زمینه جستجو و ارائه خدمات سریع برای کاربران پرداخت.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای معاون مرکز ملی فضای مجازی از بخش های مختلف مرکز ملی پاسخگویی بازدید کرد و بر لزوم توسعه پاسخگویی دینی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای معاون مرکز ملی فضای مجازی و همراهان وی از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بازدید و ضمن آشنایی با فعالیت های صورت گرفته و نحوه ارائه خدمات به کاربران بر تدوین سند جامع فضای در دین با همکاری این نهاد حوزوی تاکید کرد.

این جلسه با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم «مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی»، حجت الاسلام و المسلمین محمد پورنوروز «سرپرست اداره برنامه ریزی و پشتیبانی» و برخی از مدیران مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی پورمدنی «رئیس گروه پاسخگویی فضای مجازی مرکز» ضمن معرفی اپلیکیشن پاسخگو، به معرفی بخش های مختلف سایت پاسخگو و امکانات آن در زمینه جستجو و ارائه خدمات سریع برای کاربران پرداخت.

همچنین حجت الاسلام پورنوروز مباحثی از جمله وجود ظرفیت بین المللی شدن مرکز، رایگان شدن اپلیکیشن پاسخگو برای تماس مخاطبان، تبلیغ مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در پیام رسان ها و ضرورت فراهم آوری تجهیزات سخت افزاری برای کارشناسان اشاره نمود.

همچنین در این جلسه قاسم خالدی «معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی» و هیئت همراه به معرفی پیشینه و تأسیس شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی اشاره کرد و اظهار داشت: طی سال های پس از تأسیس این مرکز و شورای مذکور، اسنادی قوی از جمله شبکه ملی اطلاعات، سند مقابله با اخبار جعلی، سند صیانت از کودکان و نوجوانان و ... تولید شده است.

معاون مرکز ملی فضای مجازی در انتها ضمن اعلام آمادگی همکاری این مرکز اظهار داشت: یکی از مواردی که می تواند زمینه همکاری و هم افزایی را فراهم نماید، تدوین سند جامع فضای مجازی در دین است.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی و مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی پاسخگویی با مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه که با حضور حجت الاسلام دکتر اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» و حجت الاسلام حسینی کوهساری «مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه» و جمعی از همراهان بررسی شد.

در این جلسه راه کارهای پاسخگویی به ایرانیان خارج از کشور و ارائه تولیدات محتوایی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مقرر شد هر یک از طرفین نماینده ای برای پیگیری مصوبات انتخاب نمایند.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی با سازمان استعدادهای درخشان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی پاسخگویی با سازمان استعدادهای درخشان بررسی شد.

در این جلسه ضمن معرفی درگاه های ارتباطی مرکز ملی و نحوه ارائه خدمات این مرکز، راه های ارائه خدمات اختصاصی به دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان بررسی شد.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی و دانشگاه ادیان و مذاهب مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی پاسخگویی با دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور حجت الاسلام دکتر اصغری «مدیر مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» و جمعی از مسئولان دانشگاه ادیان و مذاهب بررسی شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اصغری به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات مرکز ملی پاسخگویی پرداخت و میهمانان سؤالات خود را در خصوص شیوه عملکرد مرکز ملی مطرح کردند.

در ادامه جلسه موضوع ارائه تز برای مقالات و پایان نامه ها مبتنی بر سؤالات پربسامد به منظور ترویج نگاه مسئله محوری در پژوهش ها بررسی شد و مقرر شد جلسات و نشست هایی در این زمینه بین مرکز و دانشگاه برگزار شود.

طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای راهکارهای تعاملات مرکز ملی و مرکز خدمات مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی این جلسه راهکارهای افزایش تعاملات مرکز ملی با مرکز خدمات حوزه های علمیه قم با حضور حجت السلام دکتر اصغری «مدیر مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی» و مسئولین مرکز و معاونت فرهنگی و معیشت «حجت الاسلام دکتر علائیان» و همکاران بررسی شد.

در این جلسه، پس از بیان پیشنهادهایی برای همکاری در برنامه ‌های پاسخگویی دینی به ویژه در زمینه مشاوره و روانشناسی به صورت آنلاین و آفلاین، تشکیل کارگاه ها، مقرر شد یک کارگروهی ایجاد گردد و زمینه عملیاتی سازی این برنامه را فراهم نمایند.