طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای مدیرگروه معارف اسلامی شبکه پنج معاونت سیما از مرکز ملی پاسخگویی بازدید و بر لزوم برقراری تعاملات تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای رسول آذرسرا «مدیرگروه معارف اسلامی شبکه پنج معاونت سیما» و همراهان وی از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بازدید و ضمن آشنایی با فعالیت های صورت گرفته و نحوه ارائه خدمات به کاربران بر ضرورت برقراری تعامل تاکید کرد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» گزارشی از فعالیت ها، معرفی اپلیکیشن پاسخگو و بخش های مختلف سایت پاسخگو و امکانات آن در زمینه جستجو و ارائه خدمات سریع برای کاربران پرداخت.