طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه ای راهکارهای تعاملات مرکز ملی و مرکز خدمات مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی این جلسه راهکارهای افزایش تعاملات مرکز ملی با مرکز خدمات حوزه های علمیه قم با حضور حجت السلام دکتر اصغری «مدیر مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی» و مسئولین مرکز و معاونت فرهنگی و معیشت «حجت الاسلام دکتر علائیان» و همکاران بررسی شد.

در این جلسه، پس از بیان پیشنهادهایی برای همکاری در برنامه ‌های پاسخگویی دینی به ویژه در زمینه مشاوره و روانشناسی به صورت آنلاین و آفلاین، تشکیل کارگاه ها، مقرر شد یک کارگروهی ایجاد گردد و زمینه عملیاتی سازی این برنامه را فراهم نمایند.