طی جلسه ای در مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
طی جلسه‌ای راه‌های تعامل و همکاری مرکز ملی با دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، طی جلسه ای راه های تعامل مرکز ملی پاسخگویی با دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور حجت الاسلام دکتر اصغری «مدیر مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» و جمعی از مسئولان دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب بررسی شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اصغری به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات مرکز ملی پاسخگویی پرداخت و میهمانان سؤالات خود را در خصوص شیوه عملکرد مرکز ملی مطرح کردند.