درمورد شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) ظاهرا حضرت علی (علیه السلام) در مقابل چنین حادثه ای واکنش نشان نداد که دلایلی داشت. اما امروز سندی به دستم رسید که داستانش و اصلش از این قرارست. می خواهم در مورد صحت و راستی آن از شما بپرسم: حضرت اميرالمؤمنين علي (عليه السّلام) ناگهان از جا برخاست و گريبان عمر را گرفت و او را به شدت كشيد و بر زمين زد و بر بينى و گردنش كوبيد و خواست او را بكشد؛ ولى به ياد سخن پيامبر (صلى الله عليه وآله) و وصيتى كه به او كرده بود افتاد، فرمود: اى پسر صُهاك! قسم به آنكه محمّد را به پيامبرى مبعوث نمود، اگر مقدرّات الهى و عهدى كه پيامبر با من بسته است، نبود، مى دانستى كه تو نمى توانى به خانه من داخل شوى» مدرک وسند تاریخی: الهلالي، سليم بن قيس (متوفاي80هـ)، كتاب سليم بن قيس الهلالي، ص568، ناشر: انتشارات هادى ـ قم، الطبعة الأولي، 1405هـ.

ممنون

پاسخ:
چنين مطلبي در منابع معتبر نيامده است، و با ساير مطالبي كه در اين باره در كتاب هاي معتبر آمده، در تضاد است.
موفق باشید.