اثرات متعه دربخشش گناه قبل از اين عمل چیست؟
ازدواج موقت نتايج و ثمرات متفاوتي دارد كه در بسياري از موارد رابطه مستقيمي با روابط و نيازهاي جنسي ندارد . هر چند مي تواند از راهكار موثر در خصوص رعايت ...

اثرات متعه دربخشش گناه قبل از اين عمل چیست؟

ازدواج موقت نتايج و ثمرات متفاوتي دارد كه در بسياري از موارد رابطه مستقيمي با روابط و نيازهاي جنسي ندارد . هر چند مي تواند از راهكار موثر در خصوص رعايت حدود شرع در روابط با جنس مخالف شمرده شود. در واقع در موارد بسياري مانند فرزند خواندگي ها و پرستاري از افراد پير و سالمند و يا ايجاد محرميت هاي مصلحتي، ازدواج موقت، به دليل پايين بودن حجم تعهدات و آساني انجام و بي نيازي به طلاق، تنها راه كار حل مشكل است.

 البته در منظر اسلام  شروط و قيود خاصي براي اين رابطه خاص در نظر گرفته شده، چنانچه اين شرايط و مقررات تعيين شده از سوي شرع رعايت گردد، علاوه بر پاسخگويي طبيعي به يكي از غرايز انساني، حقي هم از كسي پايمال نمي‏گردد. همچنين از فساد اخلاقي و رابطه بي حد و حصر و بدون ضابطه مردان و زنان جلوگيري ميشود.

اينها بخشي از آثار ازدواج موقت است. بديهي است زماني اين آثار حاصل مي شود كه موثر آن يعني صيغه عقد موقت جاري شود.

بر اين اساس:

عقد موقت، در بخشش گناه قبل تاثيري ندارد. بلكه آن چه در جبران گناه قبل موثر است، توبه است.حقيقت توبه، پشيماني از گناه و قصد و عزم جدي براي ترك آن است. اگر كسي به اين حالت دست يافت، حقيقت توبه در او محقق شده است. توبه هر گاه حقيقى و واقعى باشد و از اعماق جان برخيزد، واقعاً از گناهى كه مرتكب شده، احساس خجلت و ندامت كند و خود را در پيشگاه خدا شرمنده ببيند و در صدد كسب رضاى حق تعالى باشد مقبول درگاه احديت واقع شده و آثار و بركاتش نمايان مى گردد. هر چند گناه بزرگ يا بسيار باشد. (1)

پي نوشت:

1. زمر(39)، آية 53.