آيا بد حجابي در زندگي آينده (زناشويي) تاثير دارد؟ و چرا اعتماد جوانان نسبت بهم در مورد ازدواج كم شده؟
نبودن حریم بین زن و مرد و آزادی معاشرتهای تعریف نشده و بیبند و باری، هیجانها و التهابهای جنسی را فزونی میبخشد و تقاضای برهنگی را به صورت یك عطش روحی و یك خواست سیریناپذیر درمیآورد.
لذاست كه حجاب در عرصه اجتماع و خانواده نقش بنیادی دارد. بدین معنا كه حجاب عامل مهم استحكام خانواده بوده و سبب ایجاد جامعه سالم می گردد. در مقابل بی حجابی موجب تزلزل خانواده و سقوط جامعه می گردد.
نهاد خانواده، یكی از مقدسترین نهادهای اجتماعی است كه بشر تا به حال دیده است. از سوی دیگر نقش خانواده در روند ایجاد جامعه سالم، یك نقش بیبدیل است.
نقش حجاب و پوشش اسلامی در سلامت و استمرار پیوند خانوادگی، غیر قابل انكار است. آمارهای مستند نشان میدهد كه با افزایش برهنگی در جهان، طلاق و از هم گسیختگی زندگی زناشویی در دنیا همواره بالا رفته است؛ زیرا «هر چه دیده بیند، دل كند یاد» و هر چه دل در مقوله هوسهای سركش بخواهد، به هر قیمتی باشد، به دنبال آن میرود و به این ترتیب، هر روز دل به دلبری جدید میبندد و با قبلی وداع میكند؛
در بازار آزاد برهنگی، قداست پیمان زناشویی مفهومی ندارد. خانوادهها به سادگی متلاشی میشوند و كودكان بیسرپرست میمانند.آمارهاي قطعي و مستند نشان ميدهد كه با افزایش برهنگي در جهان طلاق و از هم گسیختگي زندگي زناشویي در دنیا به طور مداوم بالا رفته است. در" عرصه آزاد برهنگي" دیگر قداست پیمان زناشویي مفهومي نميتواند داشته باشد و خانوادهها همچون تار عنكبوت به سرعت متلاشي ميشوند.
اسلام به قدرت شگرف غریزه جنسی بشر توجه كامل داشته و تدابیر بسیاری برای تعدیل و رام كردن این غریزه، اندیشیده است. در این زمینه، هم برای زنان و هم برای مردان، تكالیف خاصی معین كرده است. وظیفه مشترك زن و مرد این است كه چشم خویش را از نگاه به نامحرم بپوشانند و از نگاه شهوتآمیز بپرهیزند؛ اما زنان به جهت جاذبههای بیشتر، وظیفه خاصی دارند و آن این كه بدن خود را از مردان بیگانه بپوشانند و در اجتماع با آرایشهای تحریكآمیز، ظاهر نشوند و به جلوهگری و دلربایی نپردازند تا زمینه انحراف مردان و به ویژه جوانان فراهم نشود.
لباس افراد جامعه و مخصوصاً لباس زنان، نمیتواند به هر شكل و اندازهای باشد. باید در این خصوص حد و ضابطهای وجود داشته باشد. بیبند و باری در پوشش و لباس، موجب بیبند و باری در تحریك غریزه جنسی است. جهت آگاهی بیش تر، به كتاب "مسئله شناخت" شهید مطهری مراجعه نمایید.
بنابراين، بي ترديد اگر قانون حجاب، به درستي در جامعه مراعات شود، قطعاً مؤثر خواهد بود و آثار فردی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی آن نيز به قدري واضح خواهد بود كه بدون ارائه آمار، به پیامدهای آن پي خواهيم برد.
و اما اینكه نوشته اید:"چرا اعتماد جوانان نسبت به هم در مورد ازدواج كم شده" كلیت ندارد. هر چند در مواردی چنین است كه باید منشا بدبینی به نوبه خود بررسی شود. در مكاتبات بعدی در این باره توضیح بیشتری بنویسید و منظورتان را شفاف تر بیان كنید تا پاسخ دهیم.