برگزيده شدن ايشان به مقام رسالت قبل از خلق عالم در قرآن نيز بيان گردید
خير، اين مطلب در روايات است و روايات هم در صورت داشتن سند صحيح و نداشتن تعارض با قرآن و اصول قرآني و عقلي، معتبر و حجت هستند.

خلقت پيامبرصلوات اله عليه ،وبرگزيده شدن ايشان به مقام رسالت قبل از خلق عالم در قرآن نيز بيان گرديده است؟

خير، اين مطلب در روايات است و روايات هم در صورت داشتن سند صحيح و نداشتن تعارض با قرآن و اصول قرآني و عقلي، معتبر و حجت هستند.