شهید مدافع حرم حجت الاسلام محمد حسن دهقانی

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن دهقانی، در دفاع از حرم و حریم اهل بیت علیهم السلام، در سوریه به مقام شهادت نائل گشت.

ایشان از کارشناسان پاسخگویی بخش فقه مرکز ملی پاسخگویی بودند و خدمات ارزنده ای را در مرکز ارائه داشتند و در نهایت این سرباز حضرت ولی عصر پس از سالها مجاهدت علمی، در جبهه دفاع از حریم اهل بیت به مقام شهادت نائل و ساکن ملک اعظم شد.

مرکز ملی پاسخگویی شهادت این طلبه گرانقدر را به خانواده، اساتید و دوستان ایشان تبریک و تسلیت عرض می نماید.

مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید عزیز امروز سه شنبه ساعت 14:30 از مقابل مسجد امام حسن عسکری علیه السلام به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و از آنجا در گلزار شهدا خواهد بود.

مرکز ملی از تمامی عزیزان دعوت به عمل می آورد تا در این مراسم نورانی شرکت فرمایند.