کارشناسان و مشاوران مرکز ملّی پاسخگویی اصفهان در هسته گزینش روحانیون و مادحین اهل بیت (ع) ویژه عتبات عالیات با سازمان حج و زیارت استان اصفهان همکاری کردند

حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی رییس مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان با اعلام این خبر گفت: این مرکز در پی درخواست کتبی سازمان حج و زیارت استان اصفهان، کارشناسان و مشاوران خود را برای حضور در هسته گزینش آن مرکز اعزام نمود.

وی مدت این همکاری را یک هفته بیان کرد و اذعان داشت: با پیشنهاد ابتکاری از سوی کارشناسان این مرکز مبنی بر اخذ تست شخصیت قبل از انجام مصاحبه موافقت شد.

حجت الاسلام و المسلمین علیجانی در پایان از جناب آقای دکتر محمد ثناگویی زاده به خاطر طرح این پیشنهاد تشکر کرد و گفت: انجام این تست که تجربه اوّل در کشور بود با استقبال سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری مواجه شد.