با سلام اینجانب پسری 32 ساله هستم که به دلیل مشکلات مالی و خانوادگی قادر به ازدواج نیستم. با توجه به اینکه بنده شخص مقیدی به احکام شرعی دارم و به دلیل عدم توانایی ازدواج مشکلات روحی و روانی و عصبی زیادی برای بنده به وجود آمده آیا در صورتی که بدانم با استمناء بسیاری از مشکلات روحی بنده برطرف می شوداجازه این کار را در مواقع خاص دارم. با تشکر

پاسخ:
از نظر شرعي استمنا حرام است و نمي توانيد استمنا كنيد، بلكه بايد تلاش كنيد كه شرايط ازدواجتان را فراهم كنيد. با توجه به اينكه 32 سال سن داريد بايد بتوانيد حداقل درآمد را براي تشكيل خانواده و يك زندگي معمولي داشته باشيد، لذا از فكر استمنا بيرون بياييد و به فكر راه حل براي ازدواجتان باشيد.
موفق باشید.