آيا مي شود در 19 فروردين هر سال كه موقع نوشتن دعاي شرف شمس است. خودمان اقدام به نوشتن دعا بكنيم اگر اصول و راه درست را بلد باشيم و يا اينكه بايد به دست كسي كه وارد است داده شود و چون كسي كه به آن اعتماد در نوشتن داشته باشيم را سراغ نداريم چه بايد بكنيم؟

پاسخ:
اگر واقعا خود شما به اصول آن واقف هستید می توانید اقدام به نوشتن آن نمایید. اما از آنجائی که طهارت دست و باطن در نوشتن اینگونه مسائل نقش بسزایی دارد. اگر عالم وارسته و پاک و آشنا به علوم غریبه پیدا نمودید بهتر است که از او درخواست نوشتن نمایید در غیر این صورت ایرادی ندارد خود شما این عمل را با رعایت طهارت انجام بدهید.