باسلام.من تصمیم گرفتم گناه خود ارضایی رو ترک کنم ولی چیزی که جدیدا به ذهنم امده و منو اذیت میکنه این است که هرانسانی با اسپرم تشکیل میشه ومن با هربار استمنا کردن مقدار زیادی از اسپرم خود را از دست میدهیم...ایا من قاتل هستم ایا گناه من با قتل برابری میکند؟اصلا به طور کلی قتل از چه زمانی به بعد معنا پیدا میکند؟ایا استمنا قتل محسوب میشود؟کمکم کنید؟

استمنا و خود ارضایی حرام است، و بر هر انسان متدینی لازم است آن را ترک نماید، (1) ولی اگر احیانا کسی آن را انجام داد، قتل محسوب نمی شود، و زمانی قتل محسوب می شود و دیه دارد که منی به صورت جنین در رحم مادر قرار گیرد، و وقتی دیه کامل تعلق می گیرد که روح در آن دمیده شود. (2)
از این رو استمنا هر چند حرام است، اما قتل محسوب نمی شود و دیه هم ندارد.
پی نوشت ها:
1. آیت الله مکارم شیرازی، احکام بانوان، ص78، سوال 270.
2. آیت الله مکارم شیرازی، استفتائات، ج1، ص402، سوال 1344.