احکام استمنا

مطلب ارسالی شما بعد تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد.

با عرض سلام و خسته نباشید : حکم شخص متاهلی که از همسر خود دور است و گرفتاراستمنا می شود چیست ؟

پاسخ:
استمناء در فرض سؤال نیز حرام است و در حرمت استمناء فرقی بین متاهل و مجرد نمی باشد و نیز فرقی نمی کند متأهل از همسر خود دور باشد یانباشد، در تمام موارد استمناء حرام است.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم، توضیح المسائل، مسأله 131 واستفتائات جديد، ج‏1، سؤال 1246 .

من پسری هستم که عادت به استمنا دارم ومی دانم که نمی تونم اون رو ترک کنم آیا همه ی مراجع بر این عقیده اند که استمنا باعث باطل شدن روزه می شود. لطفا مرجع تقلیدی را معرفی کنید که این کار را باطل کننده روزه نداند لطفا با دقت جواب دهید ممنونم.

استمناء به نظر تمام مراجع حرام است و در صورتی که با قصد خارج شدن منی کسی استمناء کند و در اثر استمناء منی خارج شود، به نظر تمام مراجع روزه را باطل می کند و علاوه بر قضا، کفاره نیز واجب می شود و به نظر بعضی مراجع به احتیاط واجب کفاره جمع واجب می شود. (1)

پی نوشت:
1. توضیح المسائل، مراجع، ج1، مسأله 1588 و 1665.

كسي كه دچار استمناء فكري است و اين كار او بيشتر به خاطر عادت و وسواسش مي باشد و نمي تواند اوج لذت جنسي را تشخيص دهد آيا غسل بر او واجب است در اين مورد توضيح بيشتري دهيد. (اوج لذت جنسي9

اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود و لذت زيادي مي برد و مایعی ترشح می کند و بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند. حالت شهوتش تمام و بدنش سست مي شود. حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت، ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
هر گاه زن بر اثر تحریک های جنسی به قدری تحریک شود که به اوج لذت و شهوت جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود جنب می شود. اگر به اوج لذت نرسد و مایع خارج شود و یا به اوج لذت برسد، ولی مایعی خارج نشود و یا شک کند که مایعی خارج شد یا نه؟ و یا شک کند که مایع خارج شده واجد صفات منی هست یا نه؟ جنب نمی شود و غسل لازم نیست. (1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم شیرازی، احکام بانوان، ص83.

سلام من ميخواستم راجع به احكام استمنا بدانم استمنا كردن غسل هم دارد روزه را باطل ميمند اگر استمنا كردي و پريود بودي چگونه غسل كنيم مكارم

1- استمناءحرام است.
2- اگر با استمناء منی خارج شود، غسل واجب می شود و اگر منی خارج نشود، غسل ندارد.
توجه داشته باشید که:
هر مايعي که از خانم ها خارج مي شود حکم مني را ندارد. فقط در صورتي که زن يا دختر بر اثر تحريک هاي جنسي مانند استمناء به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ،جنب مي شود. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود ويا به اوج لذت برسد ، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه ،جنب نمي شود و غسل لازم نيست.
زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند ،جنب مي شود. اگر يقين پيدا نکند، جنب نمي شود. بنا بر اين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و درآن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند. (1)
2. غسل جنابت در زمان عادت ماهیانه اشکال ندارد و صحیح است و از جنابت پاک می شود. (2)
کیفیت غسل جنابت با غسل حیض و سایر غسل ها یکی است؛ اول سر و گردن شسته می شود، بعد طرف راست بدن از گردن به پائین شسته شود، بعد طرف چپ بدن کاملا از گردن به پائین شسته شود، و تشخیص هر غسل با نیت و قصد آن غسل است و در زمان پریود با قصد غسل جنابت غسل کنید، صحیح است.
پي نوشت:
1. آيت الله مکارم توضيح المسائل، 361 و توضیح المسائل مراجع ، مسأله 346.
2. آیت الله مکارم، استفتائات جديد، سؤال 87.

دختري 18 ساله هستم در حال ترك استمنا قبلا با ديدن عكس هاي بد دچار حالتي مي شدم كه مايعي از من خارج مي شد .ويك باره آرام مي شدم آيا احتياج به غسل است ؟آيا همه نمازها وروزه هاي من باطل است؟

اگر زن بر اثر تحریک های جنسی به قدری تحریک شود که به اوج لذت و شهوت جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود ،آن مایع نجس است و زن جنب می شود و باید غسل جنابت کند . اگر به اوج لذت نرسد و مایع خارج شود و یا به اوج لذت برسد، ولی مایعی خارج نشود و یا شک کند که مایعی خارج شد یا نه ،جنب نمی شود و غسل لازم نیست.
زن اگر یقین به خارج شدن منی پیدا کند ،جنب می شود . اگر یقین پیدا نکند ، جنب نمی شود. بنابراین مواقعی که زن بر اثر
تحریک های شهوانی مقداری لذت می برد و در آن حال رطوبتی از او خارج می شود ، چون به اوج شهوت نرسیده، جنب نمی شود . رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمی کند.
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود. لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند . حالت شهوتش تمام و بدنش سست مي شود . حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت ،ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد، ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
اگر اطمینان دارید که با شرایطی که گفته شد ،جنب می شدید ، باید غسل می کردید . اگر از واجب بودن غسل مطلع نبودید، باید فقط نمازها را قضا نمایید اما اگر آگاه بودید، هم نماز و هم روزه ها را باید قضا نمایید . (1)

پی نوشت:
1.آیت الله مکارم ،توضیح المسائل، م361و مسائل کثیرالابتلا ،م18 ؛
سوال از دفتر آیت الله مکارم شیرازی در قم (7840001-0251)

أيا استمنا در حضور همسر و همزمان استفاده إز دست خود جائز است. با تشكر

استمنا در حضور همسر و همزمان با استفاده از دست خودتان جائز نیست و حرام است (1). می توانید با همسرتان ملاعبه و بازی شهوت انگیز داشته باشید. با استفاده از دست همسرتان و یا همسرتان با استفاده از دستش موجب خروج منی شما شود.
پی نوشت :
1. سؤال تلفنی (7741415-0251) از دفتر آیت الله سیستانی به تاریخ 28 / 4 /90 ساعت 30/ 4 .

حكم استمنا چيست؟

پرسشگر گرامي
استمنا مطلقا حرام بوده است و باید از آن اجتناب شود . (1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای ، رساله اجوبه الاستفتائات ،س 787 .

مطلب ارسالی شما بعد تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد.

با عرض پوزش استمنا چه حکمی دارد؟

عمل خودارضایی و استمنا جایز نیست و حرام است (1). طبق برخی از روایات از گناهان بزرگ است که بر آن وعده عذاب داده شده و حتی مجازات دنیوی برای آن تعیین شده است.
حرمت چنین عملی از این آیه به دست می‌آید : کسانی که برای ارضای غریزه جنسی خود راهی غیر از ازدواج طلب کنند، تجاوزگرند . (2)
هنگامی که از حضرت صادق (ع) در مورد استمنا می‌پرسند ، می‌فرماید :
گناه بزرگی است که خداوند در قرآن مجید از آن نهی فرموده. استمنا کننده مثل این است که با خودش نکاح (زنا) کرده باشد. اگر کسی را که چنین کاری می‌کند بشناسم ، با او هم خوراک نخواهم شد .(3)
هم چنین استمنا زیانبار است و موجب بروز مشکلات روحی، روانی و جسمی مختلف می شود، چون انحراف از مسیر صحیح است.
پی‌نوشت‌ها:
1 . آیت الله خامنه ای ، رساله اجوبه الاستفتاات ، س 787.
2 . مؤمنون(23) آیه 7.
3 . وسائل الشیعه، ج 18، ص 575 .

صفحه‌ها