ایا کسی که جنوب می شود یا استمناء می کند بدن او مثل سگ نجس است؟اگر نجس می شود آیا مکان های دیگر را هم نجس می کند

بدن جنب حتی جنب از حرام (مانند کسی که استمنا کرده) نجس نیست . هیج جا را نجس نمی کند. عرق جنب از حرام هم نجس نیست.
اگر کسی از حرام جنب شود، مثلا استمنا کند و منی از او خارج شود و قبل از غسل کردن بدنش عرق کند، در حالی که بدن یا لباسش عرقی باشد، بنا بر احتیاط نمی تواند با بدن یا لباس آلوده به عرق نماز بخواند.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی ،توضیح المسائل، م 116.