سلام بنده استمنا را ترک کرده بودم.اما یکبار خود را تحریک کردم ولی از انجا که عهد خود را فراموش نکرده بودم از استمنا خودداری کردم و ادامه ندادم اما یکباره بدون آنکه بخواستم ارضا شدم آیا بنده گناه استمنا را انجام داده ام!؟

استمنا و خود ارضایی مطلقا حرام است و گناه دارد ؛ چه منی خارج بشود و چه در اثر جلو گیری منی خارج نشود.
ولی فقط در صورتی غسل جنابت بر انسان واجب می شود که منی خارج شود؛ هر چند که در اثر جلوگیری خروج منی به مقدار کم باشد. (1)
خود ارضایی ، عوارض نامطلوبی در دنیا و آخرت دارد . ضرر های زیاد بر جسم و روح انسان وارد می کند. کسی که مرتکب خود ارضایی شده ، واجب است توبه کند و از خدا طلب عفو و بخشش نماید. اگر واقعا توبه کند و تصمیم بر ترک گیرد ، خداوند او را می بخشد.
پی نوشت :
1. آیت الله بهجت ، استفتائات ، ج1 ، س 714 و س 715 .