سلام. جوانی ۱۸ ساله هستم از ۱۶ سالگی تقریبا ۱۰۰ بار با دست خودم رو ارضای جنسی‌ کردم و تقریبا هر بار توبه کرده‌ام ولی‌ باز توبه را شکستم.چیکار کنم که توبه واقعی‌ بکنم؟لطفا کمکم کنید

پرسشگر گرامی باسلام و تشکر از ارتباط با این مرکز.
در سایت پاسخگو، ده ها مطلب در زمینه ترک خودارضایی وجود دارد. می توانید با عملی ساختن آن ها، به ترک کامل نایل آیید. باور نمایید ترک خودارضایی، زیاد امر پیچیده و دشواری نیست که از عهده آن برنیایید. کمی همت نمایید و با زیاد کردن فاصله بین وهله های خودارضایی، به تدریج به ترک کامل نایل آیید.
در صورت تشدید این امر، می توانید به یک روانپزشک دین آشنا مراجعه نمایید و یا با همراهی یک روانشناس بالینی دین مدار، به این مهم همت گمارید.