میخواهم به طور کامل احکام استمنا را برای بیان کنید

خود ارضايي يا استمنا از نظر اسلام حرام و گناه است. قرآن کريم مي‌فرمايد: "هر کس از راهي غير از همسرش، شهوت را دنبال کند. (شهوتش را دفع کند) از تجاوز کاران است".(1) يعني از حکم الهي وطبيعي تجاوز کرده است.
پيامبر اکرم(ص) فرمود: "هر کس شهوتش را با دست ( و هر طريق ديگري غير از مسير طبيعي و ازدواج) دفع کند، مورد لعنت و نفرت خداوند است".(2)
امام صادق(ع) فرمود: "خود ارضايي (يا دفع شهوت از غير مسير طبيعي) از گناهان بزرگ است".(3)
نيز فرمود: "خداوند با نظر رحمت به استمنا کننده نمي‌نگرد".(4)
فعل حرام، عصيان و مخالفت با فرمان حق تعالي است. کم و زيادش در حکم اصلي تفاوت ايجاد نمي‌کند. هر چيزي به اندازه خود، گناه است. اگر کم صورت گيرد، به اندازه خود و اگر زياد باشد، به همان اندازه، اما در مورد تعداد دفعات زياد، گناه ديگري هم هست و آن تکرار گناه است که تکرار و اصرار بر گناه، گناه ديگري محسوب مي‌شود.
پيامبر اکرم(ص) فرمود: "لا تنظروا الي صِغِرَ الذنب و لکن انظروا اِلي مَنِ اجتَرأتم؛(5) به کوچکي گناه منگريد، بلکه بر عظمت و بزرگي کسي بنگريد که نسبت به او گستاخي و نافرماني کرده‌ايد".
پي‌نوشت‌ها:
1. مؤمنون (23) آيه 7.
2. مستدرک، کتاب النکاح، ص 570.
3. سيد عبدالحسين دستغيب، گناهان کبيره، ص 332.
4. وسايل الشيعه، ج 14، ص 268.
5. بحارالانوار، ج 77، ص 168.