سلام من زادگاهم بوشهر است و در همین جا هم زندگی میکنم همسر من که به تازگی عقدکرده ایم در شیراز زندگی میکند وخودم نیز قصد رفتن به شیراز برای زندگی را دارم ولی زمان آن مشخص نیست شاید 2 سال دیگر آیا من میتوانم وطن دوم خود را شیراز قرار دهم همچنین رفت و آمد زیادی به شیراز دارم

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بله مي تواني شيراز را وطن قرار دهي ولي بعد از اينکه براي سکونت به شيراز رفتي و قصد کردي که مي خواهي تا آخر عمر در شيراز زندگي کني بعد از دو سه ماه زندگي در آنجا وطن شما خواهد شد فعلا اگر رفت و آمد شما به شيراز زياد است مثلا هر هفته رفت و آمد داريد نمازتان بخاطر کثير السفر بودن به فتواي آيت الله فاضل کامل است و روزه صحيح است .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله فاضل ، توضيح المسايل م 1340 و م 1326 .