سلام ضمن خسته نباشی خدمت شما، من شغلم آزاده، یه مغازه دارم چون مغازه جوابگوی مخارج زندگیم نیست مجبورم هفته ای 1 یا 2 روز هفته را به شهرستان بروم جهت کسب و کار حداقل فاصله هم تا شهر خودم 80 کیلومتر است. حالا با توجه به این موارد آیا روزه گرفتن من در این 2 روزی که میرم شهرستان درست است یا نه؟ ممنون می شم اگه جواب بدید ضمنا مرجع تقلید من اقای آیت الله سیستانی هستند. لطفا جوابشوسریع بدین ممنون.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بنا به نظر آيه الله سيستاني نماز شما شکسته است و روزه نمي توانيد بگيريد .
(1)
پي نوشت :
1. آيه الله سيستاني ، توضيح المسائل ، م1296 .