با سلام وخسته نباشيد اگه كسي يادش بره كه قبل از اذان صبح غسل بكنه و نيم ساعت بعد از اذان يادش بياد و غسل بكنه روزه داره يا روزش باطله؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر جنب در ماه رمضان غسل را فراموش كند و بعد از يك يا چند روز يادش بيايد، بايد روزه ها را قضا نمايد. (1)
پي نوشت:
1 . آيت الله مکارم رساله توضيح المسائل، م 1373 .