من به خاطر شغلم هر ماه 6-7 روز به ماموريت ميروم ولي اين 7روز مشخص نيست در چه بازه اي رخ ميدهد شايد هفته اي 1-2 روز يا 7روز پشت سرهم و در هفته هاي بعد 2 يا 3 بار آيا بنده كثير سفر حساب ميشوم.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که در کم تر از هر ده روز حد اقل يک مرتبه به مقدار مسافت شرعي ماموريت مي رويد و حد اقل به مدت سه ماه يا بيش تر چنين رفت و آمدي ادامه داشته باشد و در اين مدت ده روز پشت سرهم در يک جا نمي مانيد، کثير السفر حساب مي شويد . نماز شما در روزهاي ماموريت تمام است و روزه شما صحيح است.
اما اگر ده روز در يک جا مي مانيد و در ماه 6 يا 7 روز ماموريت مي رويد، حکم مسافر را داريد و نماز شما شکسته است و روزه هم نمي توانيد بگيريد(1)
پي نوشت:
1. سؤال تلفني (7744010-0251) از دفتر آيت الله صانعي.