با سلام ارزوي قبولي طاعات و عبادات شما مي خواستم بدونم اگر فرد روزه دار در خواب روز محتلم شود و تا پايان روز (بعد از اذان مغرب) غسل ننماي روزهاش باطل است يا نه؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر فرد روزه دار در خواب روز محتلم شود و تا پايان روز (حتي بعد از اذان مغرب) غسل ننمايد ،روزه آن روزش صحيح است .ولي بايد براي نمازش غسل کند .
اگر تا قبل از اذان صبح فردا عمدا غسل نکند ،روزه فردايش باطل مي شود و قضا و کفاره دارد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله مکارم ،توضيح المسائل ،م 1380.