با سلام.. من اهل شیرازم و الان 2 روزه اومدم تهران مهمون هم نیستم. من باید هفته چهار بار برم کرج و برگردم و حالا حالا هم تهران هستم. تکلیف روزه ام چی میشه؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛

در فرض سوال که رفت و آمد شما موقتي است ،نماز و روزه شما در تهران و کرج شکسته است، يعني نمي تواني روزه بگيري.(1)
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع ،ج1 ،م1272.