با سلام لطفا روز تولد حضرت محمد در سال 1358 در چه تاریخی البته به تاریخ شمسی بوده برام بفرستید متشکرم

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
ولادت پيا مبر (ص) در سال 1358 شمسي مصادف با 15 بهمن بوده است .يعني 17 ربيع الاول آن سال مصادف با 15 بهمن مي باشد .