با عرض سلام و خسته نباشید من مدّتی است تصمیم به مطالعه کتب دینی برای خودسازی و بالابردن اطلاعات و تهذیب نفس گرفته ام. ودر این بین یکی از دوستانم کتاب های بسیاری به من هدیه کرده و یا به من پیشنهاد کرده و من تهیه کردم. حتی نرم افزار گنجینه ی روایات نور که شامل کتب بسیاری است تهیه کردم. اما نمی دانم از کدام یک شروع کنم و تاکنون فقط قسمت هایی از هر کدام را خواندم و به عبارتی گزینشی مطالعه کرده ام حالا می خواستم شما راهنماییم کنید و ترتیب مطالعه مناسب برای انسانی صاحب دل شدن را بفرمایید. بعضی از کتاب هایی که تاکنون تهیه کردم بصورت زیر است البته تعدادشان بیشتر است و من فقط بخشی را ذکر می کنم اگر نیاز به گفتن تمام کتاب هایم هست لطفا بفرمایید تا در ارتباط بعدی عنوان کنم: معراج السعاده - المراقبات - رساله لقاءالله - اسرار الصلواه - سرالصلواه امام خمینی- گناهان کبیره دستغیب - صفات الشیعه و فضائل الشیعه - بشارتها - تحفه المجالس در معجزات چهارده معصوم (ع) - امالی شیخ صدوق و مفید - پاداش اعمال و کیفر گناهان - اصول عقاید- دانستنیهای لازم از نماز- رابطه فقه و حقوق - جامع تر ین کتاب در زمینه شرح صلوات - معاد دستغیب - وچند کتاب از شهید مطهری – تجسم اعمال - انسان بر سر دوراهی بهشت یا جهنم - فلسفه احکام و....................................................... البته این لیست تمام کتاب های من نیست و با توجه به نرم افزاری که دارم تعداد کتبی که در آن موجود است نیز زیاد است. اگر شما هم در راه یک بنده مخلص خدا شدن و تبدیل به بنده ی واقعی کتابی را مدنظر دارید لطفا بیان کنید.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
خوشحاليم از اين که تصميم به مطالعه کتب ديني براي خودسازي و بالا بردن اطلاعات و تهذيب نفس داريد. براي تان آرزوي موفقيت داريم.همه کتاب هايي که نام برده ايد ،مفيد و سازنده است .فکر مي کنيم در ابتدا از کتاب هاي آسان شروع کنيد مانند جهاد با نفس مظاهري و اخلاق عملي مهدوي کني و گناهان کبيره دستغيب .