به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی صورت گرفت:
در آستانه ولادت باسعادت نبی مکرم اسلام (ص) نرم افزار اندرویدی پیامبر مهربانی طراحی و ارائه گردید.
نرم افزار اندرویدی پیامبر مهربانی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی، در آستان ولادت پیامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت اسلامی نرم افزار «پیامبر مهربانی» با امکانات ویژه توسط مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی طراحی و منتشر شد.

نرم افزار «پیامبر مهربانی» که در قالب ویندوز عرضه شده بود، جهت استفاده آسان تر کاربران نسخه اندروید آن نیز عرضه گردید.

پیامبر مهربانی شامل شامل 420 پرسش و پاسخ پیرامون شخصیت والای پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم می باشد که توسط کارشناسان بخش مکتوب مرکز تهیه شده است.

همچنین این نرم افزار شامل بخش های زندگانی، سیره و سنت، ویژگی ها و فضائل، معجزات، همسران و فرزندان، اصحاب و یاران، حوادث پس از رحلت، کلام و سخنان، قرآن و پیامبر اسلام و سایر مباحث می باشد.

از دیگر مزایای این نرم افزار می توان به ذکر منابع پاسخ ها، گرافیک زیبا، کاربری آسان و تنظیمات مورد نیاز کاربر اشاره کرد.

لینک دریافت نرم افزار اندرویدی «پیامبر مهربانی» از کافه بازار
https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.payambar