آیا با دعای خاصی می‌توانم ترس را از او دور کنم؟
دعاهای وقت خواب (مفاتیح‌الجنان، کتاب الباقیات الصالحات، باب اول، فصل سوم دعاهای هنگام خواب و باب چهارم، فصل دوم، دعاهای خواب) و دعاهای پناه بردن به خدا از شر...

با سلام و خسته نباشید
همسر من قبل از خواب با ترس و استرس روبروست و بعضی اوقات براثر این ترس بی‌خواب می‌شود. بعضی وقت‌ها هم با دیدن خواب پریشان از خواب پریده و به خواب نمی‌رود به‌طورکلی نقش دعاها در این مورد چیست و آیا با دعای خاصی می‌توانم ترس را از او دور کنم؟
با سپاس فراوان

پاسخ:
دعاهای وقت خواب (مفاتیح‌الجنان، کتاب الباقیات الصالحات، باب اول، فصل سوم دعاهای هنگام خواب و باب چهارم، فصل دوم، دعاهای خواب) و دعاهای پناه بردن به خدا از شر شیطان (دعای 17 و از صحیفه سجادیه 28) را بخوانید. درعین‌حال به روان‌پزشک هم مراجعه کنید و درمان نمایید.