بهترين شيوه كمك به نيازمندان فاميل چيست؟
كمك به نیازمند و دستگیری از آنان یكی از كارهای شایسته است كه خشنودی خداوند را در بر دارد ...

مبالغي را به صورت ماهانه از برخي اقوام جمع آوري مي كنيم جهت كمك به نيازمندان فاميل. مي خواستم بدانم كه بهترين شيوه كمك به نيازمندان فاميل چيست؟ ماهانه مبالغي به آن ها بدهيم، اقلام غذايي براي آن ها تهيه كنيم؟ يا ... اگر كمك مستقيم باعث خجالت آن ها شود چه كنيم؟

كمك به نیازمند و دستگیری از آنان یكی از كارهای شایسته است كه خشنودی خداوند را در بر دارد.

برای كمك به آنان باید ابتدا نیازشان را شناسایی كنید ،به هر كدام بیشتر نیاز داشتند همان را اهدا كنید. حال با خریدن اقلام غذایی یا هر چیز دیگر باشد. بهترین شیوه، كمك پنهانی است. زیرا باعث حفظ كرامت و عزت نفس آنان می شود، می توانید برای اینكه رو در رو نشوید شماره حساب از آنان دریافت كرده و مبالغ را به حسابشان جاری كنید تا موجب خجالتشان نشود و آنچه خود بیشتر نیاز دارند ، تهیه كنند. و حتی اگر توانستید كاری كنید كه متوجه نشوند كه این كمك  از جانب شما است.

برای توضیحات بیشتر با شماره (09640) تماس بگیرید.