از سوی رئیس مرکز ملی صورت گرفت:
طی حکمی از سوی ریاست مرکز ملی پاسخگویی حجت الاسلام دکتر محمد جواد اصغری به سمت ریاست بخش تلفنی و مکتوب منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی، حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم طی حکمی ضمن تشکر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین سقایی، حجت الاسلام دکتر اصغری را به سمت «رئیس گروه پاسخگویی تلفنی و پیامک» منصوب کرد.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی در این حکم تقویت کارآمدی این سامانه پاسخگویی، استفاده بهینه از ظرفیت های موجود، ارتقاء رضایتمندی کارشناسان و توجه جدی به کرامت پاسخگویان و پرسشگران را خواستار شد.

حجت الاسلام دکتر اصغری پیش از این در سمت مدیر علمی گروه کلام مرکز ملی پاسخگویی فعالیت می کرد.