به جز روز اربعین در چه روزهایی و یا جه اوقاتی باید این زیارت را خواند؟
زیارت اربعین از زیارت هایی است كه وقت معین دارد؛ ولی متن آن مطلق است و خواندن آن همیشه ثواب دارد.

باسلام. در حدیثی از امام حسن عسكری آمده است. یكی از پنج خصوصیات مومن خواندن زیارت اربعین است. می خواستم بپرسم به جز در روز اربعین مشخصا در چه روزهایی و یا جه اوقاتی باید این زیارت ارزشمند را خواند.با سپاس

پرسشگر گرامی باسلام و تشكر از ارتباط با این مركز.

معمولا زیارت ها یا وقت مخصوصی دارند یا ندارند. زیارت اربعین از زیارت هایی است كه وقت معین دارد؛ ولی متن آن مطلق است و خواندن آن همیشه ثواب دارد. ان شاء الله