کارشناسان مرکز ملّی پاسخگویی اصفهان در سه گروه در سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان اصفهان شرکت داشته و به سؤالات مراجعین پاسخ داد

حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی رئیس مرکز ملّی پاسخگویی به سئوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: تعداد 21 نفر از کارشناسان این مرکز در سه گرایش خانواده، قرآن و اعتقادات و احکام در مدت زمان برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت از 22 تا 28خرداد ماه در غرفه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان حضور پیدا کردند و به سئوالات مراجعین پاسخ دادند.

وی در ادامه افزود: لازم به ذکر است هر شب یکی از این کارشناسان در رادیو نور برای طرح مباحث قرآنی حاضر شده و به مسائل قرآنی پاسخ گفتند که با استقبال شنوندگان مواجه شد.