با عرض سلام ببخشید که این سوال رو میپرسم الن تناسلیم کوچک است برای بزرگ شدنش باید چه کار کنم لطفا پاسخ را به ایمیلم بفرستید

بايد مشخص كنيد كه منظورتان از كوچكي آلت تناسلي اتان چيست؟ اندازه متوسط آلت تناسلي افراد بالغ، در حالت معمولي (شل) بين 6 تا 11 سانتي متر است، و متوسط اندازه آلت در حالت راست شده، در محدوده 10 تا 20 سانتي متر است. نكته مهم اين است كه بر خلاف تصور عاميانه اي كه وجود دارد، در رابطه جنسي، طول آلت خيلي نقش ايفا نمي كند، بلكه كارهاي ديگري هستند كه نقش اساسي دارند، لذا با آلت تناسلي كوچك تر از اين اندازه ها هم، مي تواند يك رابطه جنسي اي كه هر دو طرف راضي باشند وجود داشته باشد، كه البته بايد طرفين رابطه، مخصوصا مردها، براي داشتن يك رابطه جنسي خوب، اطلاعات لازم را داشته باشد و نحوه صحيح برقراري رابطه جنسي را بلد باشند.
ما تخصصي در زمينه تغيير اندازه آلت تناسلي نداريم، اما ظاهرا پزشكان متخصص مي گويند كه راههايي كه در بعضي موارد براي بزرگ تر كردن آلت تناسلي پيشنهاد مي شود خالي از ضرر و خطر نيست، لذا اگر مايل بوديد مي توانيد به يك پزشك متخصص كليه و مجاري ادرار مراجعه كنيد و در اين مورد از او مشورت بگيريد.
موفق باشید.