مدیر بخش کتبی و اینترنتی مرکز ملی پاسخ‌گویی به سئوالات دینی از تشرف یک شهروند استرالیایی به دین اسلام از طریق حضور در اتاق چت نوای نینوا خبر داد.
حجت‌الاسلام سید محمد اکبریان با اشاره به فراهم شدن بسترهای مناسب برای پاسخ‌گویی به سئوالات و شبهات دینی، از استقبال چشمگیر کاربران اینترنتی از گفت‌وگوی زنده و مستقیم در اتاق چت « نوای نینوا» خبر داد و اظهار داشت: اتاق چت نوای نینوا همزمان با فرارسیدن ماه محرم در سایت بیلوکس راه‌اندازی شده و کارشناسان و استادان بخش اینترنتی پاسخ‌گویی به سئوالات دینی در طول 13 شبانه‌روز به نیازهای معنوی بیش از 100 هزار کاربر اینترنتی پاسخ داده‌اند.
وی تشرف یک شهروند استرالیایی به دین مبین اسلام را یکی از برکات راه‌اندازی اتاق چت نوای نینوا عنوان کرد و افزود: این فرد پس از تشرف به دین اسلام، به کارشناسان مرکز پاسخ‌گویی به سئوالات دینی اعلام کرد که از این به بعد علاوه بر تلاش در تعمیق باورهای اسلامی و دینی، دین اسلام را به سایر افراد معرفی خواهد کرد.
وی افزود: در دهه نخست ماه محرم بسیاری از شیعیان کشورهای پاکستان، هندوستان، لبنان، کویت و عراق نیز با مراجعه به اتاق چت نوای نینوا به اجرای مراسم سوگواری و عزاداری پرداختند.
حجت‌الاسلام اکبریان با بیان اینکه اتاق چت نوای نینوا به صورت شبانه‌روزی فعالیت دارد خاطرنشان کرد: در این ایام بیش از 200 نفر از کاربران اینترنتی به عنوان مدیر این اتاق فعالیت داشته‌اند و این نشان از تاثیرگذاری مثبت این اتاق در فضای اینترنت و استفاده از ظرفیت‌های کاربران فعال در این مسیر بوده است.
وی تصریح کرد: مسنجر اصلی بیولکس بیش از 400 اتاق فعال در اختیار دارد، اما استقبال کاربران اینترنتی از اتاق نوای نینوا به حدی بود که این اتاق در صدر اتاق‌های سایت قرار داشته است.
مدیر بخش کتبی پاسخ‌گویی به سئوالات دینی اضافه کرد: آسیب‌شناسی عاشورا و محرم توسط یکی از کارشناسان دینی این مرکز، مقتل‌خوانی از سوی دکتر منتظر استاد شیعه یکی از دانشگاه‌های سوئد پخش سخنرانی‌های اساتید برجسته حوزه‌های و اجرای نوحه و مرثیه، فضای معنوی ویژه‌ای به این اتاق بخشیده بود.