با عرض سلام خدمت كارشناسان محترم. بنده چند سوال از خدمت شما داشتم . 1 - آيا عوارض ناشي از خودارضايي با درمان بهبود مي يابد؟ 2 - اگر پاسخ اين سوال مثبت است اين بهبودي كامل است يا جزئي و با چه درماني حاصل مي شود "درمان موقت يا درمان دائم كه همان ازدواج است" ؟ باتشكر

پاسخ:
قطعاً ترک کامل خودارضایی مهمترین عامل در رفع عوارض آن می باشد بسته به نوع و شدت عوارض با ترک کامل این عوارض مرتفع می گردند و این بهبودی در بسیار موارد جزیی نیست و بسیار چشمگیر است درمان دایم متوقف بر ازدواج نیست و هر پسر مجردی می تواند به درمان دایم نایل آید.