با سلام اگر پس از نزدیکی ، ادرار کرده و مجاری بول را نیز با فشار خارج نموده و سر آن را نیز فشار دهیم، و غسل نماییم، سپس آبی از بدن خارج شود تکلیف آن آب چیست؟ اگر آن آب چسبناک بوده و احتمال بدهیم که باقی مانده منی باشد (با اینکه آن را در آن زمان کاملا تخلیه کرده ایم) که بیرون نیامده تکلیف چیست؟

آب خارج شده در فرض سوال پاک می باشد و وضو و غسل را باطل نمی کند.(1)
با توجه به اینکه او بول کرده و استبرا نیز کرده است و یقین به منی و بول بودن آن مایع ندارد، رطوبت خارج شده، پاک می باشد.
پی نوشت :
1. آیت الله بهجت، توضیح المسائل، م351.