با سلام و خسته نباشید خدمت شما میخواستم یه سوال ازتون بپرسم که اگه من که به سفر یا ماموریت میام و از همسرم دور هستم و زنگ بزنم به ایشون و وقتی که با هم صحبت می کنیم دچار استمنا بشیم حکمش چی هست با تشکر بعد یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه من از محل کار زنگ بزنم به خانوادم چه حکمی داره و چگونه است؟

پاسخ:
در صورتی که زن و شوهر فقط با صحبت های یکدیگر از طریق تلفن تحریک و ارضا شوند، اشکال ندارد، و هر گونه لذت جنسی بین زن و شوهر جایز است.
ولی اگر ضمن صحبت با همسر، با دست زدن به بدن خود و یا عمل دیگری، کاری کنند که منی خارج شود و ارضا شوند، استمنا حساب می شود و انجام آن کار حرام می باشد و جایز نیست.
بنابراین اگر فقط صدا باشد. اشکال ندارد. اما اگر همراه با صدا ،کار دیگری انجام بگیرد استمنا می باشد و حرام است.
استفاده شخصی از اموال عمومی و بیت المال جایز نیست، بنابراین نمی توان از تلفن محل کار برای کارهای شخصی استفاده کرد.
بله در صورتی که انجام کار شخصی با اجازه از مسئول مربوطه باشد و هزینه آن پرداخت شود اشکال ندارد.(1)
پی نوشت:
1. سوال تلفنی از دفتر آیت الله خامنه ای (7746666-0251).