من دختری هستم 18ساله و خیلی مقید به اعمال دینی هستم ولی متاسفانه 3هفته بود که با بسری اشنا شدم و ناخواسته باهم رابطه برقرار کردیم منظور رابطه نامشروع.من الان خیلی بشیمونم توروخدا بهم بگین چه کنم من حاضرم عذاب بکشم ولی خدا بهم نگاه کنه و دوستم داشته باشه هر عملی لازم باشه انجام میدم فقط تورو خدا راهنماییم کنید

هرگونه رابطه نامشروع با نامحرم حرام است و کسی که رابطه نامشروع داشته است واجب است توبه کند. و اگر واقعا و از ته دل از کارش پشیمان باشد و از خدا بترسد و توبه کند و تصمیم بگیرد تکرار نکند انشاء الله خدا می بخشد و توبه اش را قبول می کند.(1)
دختر و پسری که باهم رابطه نامشروع داشته اند می توانند باهم ازدواج کنند.
پی نوشت:
1.آیت الله سیستانی توضیح المسائل مسئله 2399.