باسلام، جواب شما را در رابطه با دین زرتشت ملاحظه کردم و نتیجه ای که گرفته شد این بود که همانند یهودیت و مسیحیت تحریف شده است، منتهی طبق قرآن کریم آنها را از اهل کتاب می شماریم. حال لطفا توضیح دهید که در اجتماع و یا برای فرزندانمان که در محیط مدرسه با هم دوست می شوند مرز دوستی تا کجا باید باشد و اگر چیزی تعارف کردند می توانند بخورند با حفظ شعائر اسلامی. با تشکر فراوان

تا زمانی که یقین ندارند آن غذا نجس است، می توانند بخورند. مگر اینکه غذای گوشتی باشد که باید ذبح شرعی بودنش احراز شود و گرنه نباید مصرف گردد. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله وحید خراسانی ، توضیح المسائل م 96.