با سلام و سپاس فراوان بخاطر پاسخگویی این مرکز من اگه بخوام با کسی که از پیامبر و امامان متنفره و تنها هدفش از دوستی سواستفاده از من هست قطع رابطه کنم باید چه کار کنم یعنی اونجوری هست که اون با من کار داره من باید بهش زنگ بزنم و زنا رو هم توی نظر من بدون گناه مجسم میکنه برای من که با ورزش سخت علاقه مند به پاکدامنی و پاکی هستم و اصلا دوست ندارم نگاه حرام کنم چه برسه به زنا و از همه بدتر این هست که من احساس میکنم ذره ذره همه زندگیم از وجود پیامبر و امامان هست ولی او از اونها متنفره ودین پاک اسلام رو مسخره میدونه البته من چندبار به او بی توجهی کردم که ناراحت نشه ولی او دست بردار نیست و میخواد از یه دوست صمیمی با من نزدیک تر باشه البته پسره و من بخاطر دشمنی او با اولیا اصلا حاضر به ادامه دوستی نیستم و از شما ممنون می شوم اگه منو راهنمایی کنین البته من یه جا خوندم که یه آیه یا دعا برای دور کردن یه نفر هست که مطمئن نیستم کجا پیداش کنم که بخوام بعد از راهنمایی شما ازش استفاده کنم و از کمکتون هم بی نهایت ممنونم آیا راهی هست بدون گفتن این که من نمیخوام با تو باشم تا از من دور بشه و یا مستقیما مطرح کنم که نمیخوام با تو باشم البته اون هم کینه ای و هم انتقامجو هست و کسی نباید ازش توقع یه زنگ داشته باشه ولی از دیگران بی نهایت پرتوقعه و اولین باره آدمی مثل اینو میبینم

این که دوست ندارید به گناه بیافتید و با کسی که به پیامبران و اهل بیت دشمنی دارد و شما را به گناه دعوت می کند،نمی خواهید ارتباط داشته باشید، بسیار خوب است.حتما نباید با این دوست ادامه دوستی دهید، چرا که چنین دوستی، لیاقت دوستی شما را ندارد. حتما زمینه انحراف و گناه شما با این دوستی فراهم می شود.
اما راجع به آیه برای دور کردن ایشان از شما،آیه ای سراغ نداریم. راهی که باید برای دوری از او بپیمایید،این است که اولا اصلا
پیشنهادی برای بیرون رفتن یا با او بودن نداشته باشید.
دوم اینکه اگر پیشنهاد داد با هم بیرون بروید یا با هم باشید، با آوردن بهانه مانند اینکه درس یا کار دارم یا اینکه باید برای مادرم کاری انجام دهم،از با او بودن سرباز بزنید. با او همراهی نکنید . اگر اعتراض کرد و ناراحت شد،مانعی ندارد، جواب ندهید تا کم کم از شما ناامید شود.
سوم: به دنبال دوستی مناسب و با ایمان برای جایگزینی او باشید تا احساس نیاز به وی نکنید.
چهارم: برای جدا شدن از او و همچنین اصلاح وی، به درگاه خدا و اهل بیت علیهم السلام دعا کنید. بعد از هر نماز برای این امر دعا کنید. خدا و اهل بیت در این کار بسیار به شما کمک خواهند کرد. البته باید نیت جدایی شما برای رضای خدا و اهل بیت باشد تا ثواب هم ببرید
موفق باشید.