دختروپسری باهم دوست هستند.آنهابرای اینکه رابطه شان حالت مذهبی داشته باشد،بین خودشان  صیغه ی عقدجاری کرده اندوباهم راحت هستند.آیا این امرامکان داردوواقعابه هم محرم شده اند؟

اگر دختر باکره رشیده بخواهد ازدواج بکند، باید با اجازه پدر یا جد پدریش ازدواج بکند.اگر این دو جوان بخواهند ازدواج شان شرعی باشد، طبق فتوای مقام معظم رهبری بنا بر احتیاط واجب باید با اجازه پدر دختر صورت بگیرد . اگر بدون اجازه باشد، اشکال دارد و عقد صحیح نیست . (1)
پی نوشت:
1 . آیت الله خامنه ای ، مسایل مورد ابتلا، س50.