آیا مرد زن دار می تواند صیغه اختیار کند؟ آیا دختر عاقل-بالغ به لحاظ جسمی جنسی اجتماعی که تنها زندگی می کند و امورات زندگی اش را خودش اداره می کند و خانواده وی در شهرستان هستند و حدود 35 سال سن دارد و ازدواج نکرده است می تواند صیغه شود؟ آیا صیغه محرمیت می تواند توسط خود فرد(مرد) خوانده شود؟

1- ازدواج موقت برای کسی که زن دارد، اشکال شرعی ندارد. می تواند با رعایت شرایط ازدواج موقت نماید.
2- اگر دختر باکره باشد، در ازدواج موقت یا دائم دختر باکره اذن پدر دختر شرط است. بدون اذن پدر عقد آن ها صحیح نیست.
3- در صورتی که با رعایت شرایط، عقد محرمیت را خود مرد و زن بتوانند درست بخوانند، اشکال ندارد و عقد صحیح است.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل، مسأله 2376و 2421 و 2368.