ایا در صورت جلوگیری زن از امیزش میتوان به زور اقدام کرد

نزدیکی با همسر با زور در صورتی که سبب وارد شدن ضرر جسمی و یا روحی نباشد، اشکال ندارد، لیکن این کار ممکن است با پیامد منفی در زندگی خانوادگی همراه باشد. بهتر است از این نوع رفتار خودداری شود، بلکه از طریق صحبت کردن و رفتار مناسب، همسر خود را برای آمیزش جنسی از نظر روحی و جسمی آماده نمایید و بعد آمیزش نمایید.(1)
پی نوشت:
1. سؤال تلفنی(7840001-0251) از دفتر آیت الله مکارم شیرازی، سه شنبه 28/4/1390 ساعت 25/10.