با سلام و عرض خسته نباشید اگر هنگام ملاعبه، بدون انجام دخول منی خارج شود آیا غسلی که باید انجام شود غسل جنابت می باشد یا....؟

پاسخ:
پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
پرسشگر گرامی، در صورتی که منی از انسان خارج شود باید غسل جنابت کند هر چند که دخولی صورت نگرفته باشد.
بنابراین در دو صورت غسل جنابت واجب می شود 1. در صورت دخول 2 . در صورت خارج شدن منی .(1)
پی نوشت:
1. آیت الله سیستانی، توضیح المسائل، م 344.