فکرهای شهوانی که به ذهن انسان خطور میکند ولی منجر به اتفاق حرامی مثل استمنا نشود چه حکمی دارد ؟

فقط فکر کردن به این مسایل باعث احساس لذت از طریق مالیدن آلت جنسی شود نه در حدی که منی خارج شود و استمنا به حساب آید؟ با تشکر

اگر فکر کردن شهوانی در باره همسر شرعی باشد، اشکال ندارد و اگر در باره غیر همسر باشد، بعضی فرموده­اند: احتیاط این است که این کار انجام نشود. (1) بعضی فرموده­اند: تا منجر به گناه نشده، گناه محسوب نمی­شود؛ ولی خوب است ترک شود؛ چون بی شک، این گونه افکار، آثار نامطلوبی بر روح انسان می­گذارد. (2)
در ضمن، مالیدن آلت تناسلی به منظور تحریک استمنا محسوب می شود و حرام است؛ حتی اگر منی خارج نشود؛ اما اگر منی خارج شد، غسل لازم می شود. (3)
در ارتباط های بعدی، نام مرجع خود را ذکر کنید.

پی نوشت ها:
1. آیت الله خامنه ای، استفتائات، سؤال 791.
2. آیت الله مکارم، مسائل کثیر الابتلاء، م 16.
3. آیت الله خامنه ای، استفتائات، سؤال 784.