به نام خدا.سلام من پسري 17 ساله هستم كه از سن 13 سالگي گناه استمنا را انجام مي دهم و دليلش شايد بلوغ زودرس باشد من در اين چند ماه اخير خيلي از كار خودم ناراحتم(البته همان قديم هم ناراحت بودم) خيلي دوست دارم اين كار را ترك كنم ولي نمي شود چندين بار توبه كردم و قول دادم به خدا كه اين كار را انجام نمي دم ولي باز بعد از يكي دو هفته دوباره وسوسه يا يك حالت فشار روحي باعث ميشود مرتكب اين گناه شوم خيلي از خودم ناراحتم بعضي وقتها بعد از انجام گناه روم نمي شه حتي بايستم و نماز بخونم من اهل نماز،روزه،اعمال مستحب و... هستم.تنها مشكلي كه دارم اين گناه كه منو از مسير بندگي دور مي كنه اخرتم خراب مي كنه.اينو هم بگم كه هر چه قدر مي گذره من در انجام اعمال واجبم خيلي دقت مي كنم تا خيلي خوب اونا رو انجام بدم(يه جورايي فهمم بيشتر ميشه ولي هنوز مرتكب اين گناه مي شوم). الان چند ماهي نماز جماعت مي رم تو مراسم روضه شركت مي كنم و خيلي هم گريه كردم و از خدا خواستم كه منو ببخش حالا ايا بعد از اون همه توبه ودوباره انجام دادن گناه خدا منو مي بخشه ولي اين دفعه تصميم قاطع گرفتم كه با كمك شما اين گناه را تا هميشه ترك كنم پس خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنيد تا اين گناه را ترك كنم اگه دعا يا اعمال خاصي است به من بگيد. من تمام سختي ها را تحمل ميكنم تا اين گناه را ترك كنم لطفا كمكم كنيد.(مشكل ديگه اينكه امتحان كنكورم دارم و اين گناه منو از درس خواندم منع ميكند).با تشكر

بیش از هر چیز، نامه شما از پاکی درونی تان حکایت دارد. امید است که در اسرع وقت به ترک کامل خودارضایی نایل آیید.
راهکارهای ترک خودارضایی در سایت پاسخگو آمده است.می توانید با دیدی مثبت تر و خریدارانه تر، به اجرای با نشاط تک تک راهکارها بپردازید.
شک نکنید که اگر خواهان پاکی باشید، می توانید حتی با عملی کردن یکی از راهکارها، به ترک پایدار نایل آیید. ترک خودارضایی آن طور که برخی خیال می کنند، دشوار نیست . دلیل آن هم درصد بالای افراد موفق در ترک می باشد.
اما چند نكته:
1. بايد پذيرفت كه بهانه هايي مانند: بلوغ زودرس، کنکور و... به هيچ وجه دليل موجهي براي دست يازيدن به گناه جنسي نيست. اگر كمي به عوارض و پيامدهاي بسيار منفي خودارضايي بينديشيد، قطعا از این کار دست خواهید کشید. البته اضطرابی که هنگام کنکور دارید، باید با روش های مناسبی کاهش یابد.
2. درست است که قياس برخي چيزها با هم، زياد امر منطقي به نظر نمي رسد، ولي فرض بگيريد كه به شما بگويند در زمان تنهايي جن ها يا ارواح به سراغ شما مي آيند.
تردیدی نیست در شرایط عادی، از ترس اين رويداد نادر يا محال، از هر گونه تنها شدن مي گريختيد. به هر طريقي خلوت خود را به جلوت مبدل مي ساختيد.
فرض بالا كاملاً خيالي یا نادرالوقوع است؛ ولي شرايط كنوني شما كاملاً واقعي است. در هر خلوت و تنهايي گناه آلود، با شيطان به عنوان يك موجود صد درصد واقعي همنوا مي گرديد. به ملاقات هيولاي اين عادت ناپسند مي رويد.
اگر كمي چشمان خود را به واقعيت ماجرا بگشاييد، قطعاً به راحتي به خلوت پا نمي گذاشتيد.
اوقات تنهایی، به مدیریت بیش تر شما نیازمند است؛ هم چنان که ما نیز در ايام نوجوانی و جواني تا حد امکان از هر گونه تنهايي برحذر بودیم . با اقدامات پيشگيرانه سعي در بر هم زدن هر گونه محيط گناه مي نموديم.