سلام خوابیدن معمولی کنار دوست بدون حس لذت مشکل داره؟اگر امکان داره این موضوع رو مبسوط توضیح دهیدباید ونبایدها را ذکر کنید....دختر23 ساله.مذهبی.بسیار مقید به موازین شرعی.... ا تشکر فراوان

خوابیدن دو دختر کنار هم به شرطی که برهنه نباشند و بدون قصد لذت و بدون مفسده باشد ، اشکالی ندارد. اما باید مواظب فريب شیطان در این امور بود. (1)

پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله خامنه ای در قم (7746666-0251).