از سال 83 به کرج عزيمت کردم. و متولد تهران هستم .نماز و روزه من در تهران چه حکمي دارد؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر تهران وطن شما بوده وهنوز اعراض نکرده اي ،نماز و روزه شما در تهران کامل است .
اگر اعراض کرده اي و عملا از تهران صرف نظر نموده اي ،نماز وروزه در تهران بدون قصد ده روزشکسته است.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله فاضل لنکراني، توضيح المسائل ،م1343.