اگر لبهاي خود را که به واسطه روزه داري خشک شده است با زبانمان که خيس است مرطوب کنيم ، آب دهانمان را مي توانيم ببلعيم ، يا بايد آن را به بيرون تف کنيم؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بلعيدن آب دهان اشکال ندارد. اما اگر آب دهان به بيرون لب زده شود. و ازآن جا دوباره همان آب به دهان وارد شود نبايد آن را بلعيد.(1)
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع ج1 م1573.