باعرض سلام وخسته نباشید. من دختری17 ساله هستم.عادت ماهیانه شدم روز پنجم تمییز شده وغسل کردم اما امروز که هفتم هست دوباره لکه قرمز دیده ام می خواستم بدونم روزه ام اشتباه است؟؟قبل از اذان ظهر غسل کردم.اگر بعد از آن دیگر لکه نبینم روزه ام درست است؟اگر ببینم چی؟خواهش میکنم زود به سوالم پاسخ دهید. با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
با عرض معذرت به دليل کثرت سوالات پاسخ گويي سريع امکان پذير نيست.
روز ششم و هفتم حايض مي باشيد . نماز در اين دو روز بر شما واجب نبوده و روزه هم از شما صحيح نيست .روزه ها را بايد بعد از ماه رمضان قضا کنيد.(1)
تا قبل از روز دهم اگر خون ببينيد ،حکم حيض را دارد ومقدار آن مهم نيست، هر چند به صورت لکه باشد .
پي نوشت :
1 . سوال تلفني از دفتر (7746666-0251) آيه الله خامنه اي